FTX Villaklimat Syd AB

FTX ventilation Lund

Andas ren luft – Välj våra ventilationslösngar

Vi har specialiserat oss på FTX-ventilation men arbetar såklart även med traditionella frånluft system samt krygrunds/vindsavfuktning och även ventilerade golv. Våra system är energieffektiva och anpassas efter dina specifika behov, vilket inte bara bidrar till en bättre inomhusmiljö, utan också hjälper dig att spara pengar på din energiräkning.

Vi är stolta över att vara auktoriserade Casa-installatörer och vi har stor kunskap inom deras teknik. Vi arbetar såklart med övriga förekommande fabrikat såsom Östberg, Acetec etc. Du kan vara trygg i vetskapen om att vi endast använder högkvalitativa komponenter för att säkerställa en säker och pålitlig drift.

Vilka vi är

Vi på FTX Villaklimat arbetar nära dig som kund för att skapa ett optimalt inomhusklimat som främjar hälsan. Genom skräddarsydda lösningar tar vi hänsyn till dina behov, preferenser och budget för att skapa en gemensam vision för ditt framtida inomhusklimat.

Vad vi gör

Vi skapar optimala inomhusklimat som främjar hälsan genom skräddarsydda lösningar och högkvalitativ ventilationsteknik. Välj oss för att skapa en hälsosam och bekväm inomhusmiljö.

FTX ventilation Lund

VÅRA TJÄNSTER

Ventilation

Oavsett om du bor i en gammal eller ny byggnad, kan en effektiv ventilationsteknik förbättra din inomhusmiljö. Naturlig ventilation kan fungera bra för vissa byggnader, men mekaniska ventilationssystem kan vara mer effektiva för att upprätthålla en hälsosam och behaglig inomhusmiljö.

Läs mer

Ventilerade golv

Ett ventilerat golv är ett golv som har en luftspalt mellan golvytan och det underliggande materialet. Detta kan hjälpa till att reglera temperaturen och fuktigheten i rummet, vilket kan göra det mer behagligt att vistas i. Ventilerade golv kan också hjälpa till att minska uppvärmningskostnaderna genom att öka värmeöverföringen från golvvärme.

FTX ventilation Lund

FTX står för frånluft, tilluft och värmeåtervinning. FTX-ventilation är en effektiv metod för att ta bort den använda luften från byggnaden och ersätta den med ren och filtrerad utomhusluft. Detta kan bidra till att minska risken för allergier och sjukdomar som orsakas av dålig luftkvalitet.

Vindsfuktavfuktning

Höga luftfuktigheter i vindar och vindutrymmen kan leda till problem med mögel och andra hälsoproblem. Vindsavfuktning kan hjälpa till att ta bort fukt från luften i vinden genom att installera en avfuktare. Detta kan bidra till att minska risken för allergier och sjukdomar som orsakas av dålig luftkvalitet.

Krypgrundsavfuktning

Krypgrunden är ett utrymme mellan golvet i en byggnad och marken under den. Dessa utrymmen kan bli mycket fuktiga och drabbade av fuktrelaterade problem som mögel och röta. Krypgrundsavfuktning är en effektiv lösning för att ta bort fukt från krypgrunden.

FTX Villaklimat Syd AB

LOCKARPS KYRKVÄG 29, 238 41 Oxie

FTX ventilation Helsingborg

Växel: 040-84787

Våra tekniker:

Tony Vestman: 0737 – 873306


Lars Ekström: 0705 – 438839


Anders Westesson: 0708 – 832063